Tjänster

Vad gör vi på Munges Bageri?

Take-away

Har du lite bråttom? Sväng förbi och ta med dig det du är sugen på. Vill du ha något speciellt? Ring innan du kommer så fixar vi det till dig.

Catering

Vi har 4 olika bufféer, picnic korgar och ostbrickor. Vi har möjlighet att fixa mat till bröllop och större fest med tillstånd att servera alkohol. Beställning av frukost går också bra till både företag och privat personer.

Reservationer

Hos oss kan man boka ett bord, hela servering eller hela uteservering. På kvällstid och helger är du välkommen att boka hela stället. Ring oss gärna för mer information.

Utkörning

Nu erbjuder vi utkörning inom Växjö med hälp av Jetpack. Kostnad 400kr

Servering

Vi ordnar allt för festen. Vi kör ut, tar hand om mat, dricka och disk. Vi ordnar personal och fixar städningen. Vi har tillstånd för alkohol till slutna sällskap.

För pris förslag, kontakta oss.

Bildreferenser

Har du hitta en kul tårta eller kakor på internet som du vill beställa liknande av oss? Kontakta oss med en bild och vi gör vad vi kan för att återskapa det du är sugen på.

För det är du värd!

Unna dig lite lyx, med nybakat från Munges Bageri.  Varför inte beställa den där smörgåstårtan till partyt eller festen!

Läckra alternativ…

Hos oss kan du få allt från 7 sorters kakor till den bästa tårtan. Eller varför inte en läcker smörgåstårta till studenten, släktkalaset, födelsedagen?

Du är alltid välkommen in till oss och se vad vi har bakat för dagen. Ring oss om det är något speciellt ni vill ha.